Teisipäev, mai 13, 2014
 

Esmaspäevaõhtune lend käis läbi Kuressaare

Pühapäeva õhtul tuli maavalitsusest teade, et tehnilistel põhjustel muudetakse esmaspäevaseid lennuaegu. Eilsed lennud olid tavapärasest hilisemad ja õhtune lennuk käis enne Kärdlas maandumist läbi Kuressaarest.
Hiiu maavalitsus teatas Aviesi vabandusi edastades, et 12. mai hommikune lend hilines, õhtune reis aga oli ühildatud Kuressaare lennuga – lennuk väljus Tallinnast kell 18 ja saabus Kärdlasse pärast Kuressaares käimist kell 19.25. Seejärel väljus lend Kärdlast kell 19.40 ja jõudis Tallinna 20.10, seekord ilma Kuressaarest läbi põikamata.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411