Teisipäev, mai 13, 2014
 

Arco Vara avas kinnisvara nõustamiskeskuse

Ööpäevaringselt avatud telefoninumbrile 6 200 300 helistajad saavad vastused kõikidele kinnisvaraalastele küsimustele, aga ka operatiivselt kinnisvaratehinguid algatada, ütles Arco Vara vahendusbüroode juht Maja Daljajev.
Alates 17. märtsist avatud telefoninumber on ühtne kogu Eesti jaoks. Daljajevi sõnul vastavad kõnedele nii era- kui ka ärikinnisvara spetsialistid. Küsida saab kinnisvaratehingutega seotud maksude kohta, soovitusi, kas korter osta või üürida, kui palju maksab omaniku kodu, milline on turuperspektiiv Eesti eri piirkondades, kust leida sobivat äripinda, millega arvestada kinnisvaratehingute tegemisel jne.
Samuti vastatakse kinnisvaraküsimustele veebis www.arcovara.ee/6200300.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411