Reede, mai 16, 2014
 

Abituriendid maavanema vastuvõtul

Täna kutsus Hiiu maavanem Riho Rahuoja pidulikule lõunale Hiiumaa parimad abituriendid ja nende nende klassijuhatajad ning gümnaasiumide direktorid. Eeskujulikke õppureid, kes kutse said, on Käina koolist viis: Everin Padari, Gerttu Jõeleht, Eimar Tärk, Mirjam Uuskari ja Maarja Toomemäe ning Kärdla koolist kuus: Maris Jõpiselg, Siim Salin, Merrild Lebin, Ann-grett Sahtel, Katariina Tilk ja Anar Ivanov.
Hiiu maavalitsuse haridus – ja sotsiaalosakonna juhataja Ermo Mäeots, kes ka vastuvõtul viibis, rääkis, et kõik 11 gümnasisti ilmselt kooli kuld- või hõbemedaliga ei lõpeta, kuid neli kutsututest rühivad medali suunas.
“Tunnustust ei saa kunagi liiga palju ja heameel on seda jagada meie tublidele noortele,” kinnitas maavanem. “Mind huvitab ka, millist Hiiumaad noored tulevikus sooviksid näha ja mis on see, mis neid peale õpinguid ja maailmas ringirändamist siia tagasi tooks,” lisas ta.
Tava, et maavanem kutsub parimad abituriendid pidulikule lõunale, kestab kuuendat aastal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411