Reede, aprill 4, 2014
 

Tuleohutuskontroll leidis rikkumisi

Päästeamet alustas märtsis kodude tuleohutuskontrolli, võttes teravdatud tähelepanu alla korterite ja elumajade ohutuse. Hiiumaal kontrolliti kuut kodu ja kontrollkäigud jätkuvad. Kahepäevasel kontrollreidil peatati ühe küttesüsteemi kasutamine, ühele inimesele tehti ettekirjutus korstnapühkija kutsumiseks. Suitsuandurit polnud ühes majapidamises, teises oli andur ühepereelamus olemas, kuid kuna maja oli kaheosaline, pidasid inspektorid vajalikuks teise paigaldamist. “Kui tulekahju saab alguse hoone sellest osast, kus andurit ei ole, siis hakkaks teises maja osas asuv andur liiga hilja tööle ning põleng võib selleks ajaks juba liiga suureks paisuda,” selgitas üks kontrollijatest, päästeameti Lääne päästekeskuse insenertehnilise büroo juhataja Alari Tõnissoo. Koos temaga käisid kodusid kontrollimas kriisireguleerimise büroo vanemspetsialist-päästejuht Kaljo Pihlamets ning Kärdla komando pealik Martin Kõmmus.
Hiiumaa päästepiirkonna juhataja Hannes Aasma ütles, et aprillist on kohalikel komandode valvemeeskondadel kavas kontrollkäike jätkata.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411