Teisipäev, aprill 1, 2014
 

Tartu hoiu-laenuühistu nõupäev

Ühistegelikul nõupäeval tutvustab Tartu hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos ühistu eesmärke, liikmeskonda ja toetusvõimalusi.
Ettekande teeb ka OÜ Väinamere Teenindus juhatuse esimees Jaak Põldma, kes räägib teemal “Hiiumaa toodangu turustamine Saare- ja Hiiumaa praamidel” ja tulundusühistu Taluturg juhataja Merle Vall, kelle ettekande teemaks on “Taluturg kui talupidajate ühine turustuskanal”.
Sõnavõttudele järgneb arutelu ja kokkuvõtete tegemine.
Tartu hoiu-laenuühistu on riigivanema professor Jaan Tõnissoni eestvedamisel 1902. aastal loodud Tartu Eesti laenu- ja hoiuühisuse ajalooline järglane. 25 asutajat taastasid ühistulise tegevuse 2006. aastal Tartu hoiu-laenuühistu nime all. Kaheksa tegevusaasta jooksul on ühistu kasvanud 1200-liikmeliseks. Ühistu hoiustab liikmete raha, annab ettevõtluslaene, kindlustab liikmete varasid ja korraldab liikmete omavahelist koostööd. Ühistu kontorid on nii Tartus kui Tallinnas, kuid tegevuspiirkond hõlmab kogu Eestit. Lisainfo www.ühistupank.ee.
Nõupäeva korraldab Tartu hoiu-laenuühistu koostöös Hiiu maavalitsusega. Osalemissoovist tuleks teatada Aivi Telvikule meilil aivi.telvik@hiiu.maavalitsus.ee.
Nõupäev algab neljapäeval, 3. aprillil kell 13 Hiiu maavalitsuse saalis Kärdlas Leigri väljak 5.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411