Teisipäev, aprill 8, 2014
 

Tähtajaks pakkumisi ei laekunud

Sel nädalal lõpeb Hiiu maavalitsuse ja lennufirma Avies leping Tallinn-Kärdla-Tallinn lennuliini teenindamiseks. Märtsis kvalifitseeris ministeerium kaks taotlejat ja saatis välja pakkumuse esitamise ettepanekud. Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi nõunik Rasmus Ruuda ütles, et tähtaegselt ei laekunud ühtegi pakkumist.
Ministeerium alustas uue väljakuulutamiseta läbirääkimistega riigihankemenetlusega, mille pakkumiste esitamise tähtaeg on täna kell 15. Lepingujärgne lennuplaan kehtib kuni 13. aprillini. Alates 14. aprillist kehtima hakkava lennuplaani teatab maavalitsus täna.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411