Teisipäev, aprill 22, 2014
 

Õhkrelvadest laskmise hooaeg lõppes

Märt Rajaveer
Pühapäeval 13. aprillill toimusid Käina spordikeskuses Ervin Norgani seitsmendad mälestusvõistlused õhkrelvadest laskmises. Sellega pandi ka punkt õhkrelvadest laskmise hooajale.
Paraku tuli seekord kõigil aladel tunnistada külalisvõistlejate paremust (vt tulemusi veeruuudisest). Hooaeg tervikuna läks siiski korda.
Teadagi, et mandril võistlemas käimine ei ole odav, tõusta tuleb vara ja tagasi alles õhtul hilja. Tänu kultuurkapitali ja Hiiumaa spordiliidu toele oleme saanud osa võtta rohkematest võistlustest. Kokku sai osaletud kümnel mandril peetud õhkrelvade võistlusel, kust tõime koju 19 medalit. Neist kolm kulda – Liivi Hansen, Risto Tikerpuu, Pärni Kuuse, üheksa hõbedat – neist Kalmar Tikerpuu neli, Liivi Hansen kolm ja Valeri Tamme kaks tükki, ning seitse pronksi – Riina Tikerpuu kolm, Kalmar Tikerpuu kaks ja Argo Hansen kaks tükki.
Lõppenud hooajal võtsid kaks klubi liiget osa ka esimesest välisvõistlusest ehk SVA Sügisvõistlusest 2013. Võistlus õhkrelvadest laskmises veteranlaskuritele, st vanematele kui 45 aastat, toimus novembrikuu kolmandal nädalavahetusel Soomes Vierumäe spordikeskuses. Võistlusel saavutas Liivi Hansen N45 vanuseklassis esikoha. Suured tänud kaitseliidu Laskespordiklubi MäLK liikmetele, kes meile selle võimaluse välja pakkusid ja meid kaasa võtsid.
Sel hooajal lasksime rohkem harjutusi ka õhupüstolist. Seda tänu sellele, et osa võistlusi tohime lasta kohalikus lasketiirus.
Käes on kevad ja algab kuulirelvadest laskmise  hooaeg. Ootame ja vaatame, kuidas meie klubi liikmed kuulipüssiga hakkama saavad, õhkrelvadega jätkame jälle sügisel.
HIIUMAA
LASKESPORDIKLUBI

Loe lisaks veeruuudist.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411