Laupäev, aprill 19, 2014
 

Linnuhommik Suursadamas

Pühapäevane linnulauluhommik Kärdlas oli vaatamata vihmale ja jahedale tuulele varajast tõusmist väärt – kuulsime-nägime 28 linnuliiki. Kõik päris tavalised tegelased ja kergesti äratuntavad. Kõige arvukamalt kädistasid hallrästad, kõige huvitavam oli Kärdla rannas, kus vaatasime naaskelnokka ja meriskite mängu.
Järgmine linnuhommik on pühapäeval, 20. aprillil. Kogunemine Pritsumaja parklas kl 8, edasi sõidame Suursadamasse, lootuses seal teiste hulgas ka tuttpütiga kohtuda. Kui võimalik, palun tulge oma autoga.
Karin Poola
Palade LHK juhataja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411