Teisipäev, aprill 22, 2014
 

Lennuliini hange

Majandusministeeriumi korraldatud Tallinn–Kärdla lennuliini uue hanke võitja peaks selguma veel sel nädalal ja hankeleping võitjaga peaks algama mais, ütles BNSile Hiiu maasekretär Piret Sedrik.
Hange korraldati esmalt eelmise aasta lõpus ja uus hankeleping pidi hakkama kehtima tänavu 1. märtsist kuni 2017. aasta 1. maini, kuid hankel osales ainult praegune vedaja AS Avies, mis võla tõttu siis ei kvalifitseerunud. Sedriku sõnul jõuti siiski kokkuleppele, et Avies teenindab liini ka praegu.
Mullu kurtsid hiidlased, et Avies korraldab lende endale kasuliku graafikuga, kuid nüüd on see probleem maasekretäri sõnul möödas. Maavalitsus teatas kodulehel, et 14.–30. aprillil toimub lennuliiklus lisaks nädalavahetusele kolmel tööpäeval nädalas, 1. maist on aga tagasi kõigil viiel tööpäeval nädalas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411