Teisipäev, aprill 15, 2014
 

Jõulupuusaagija kahetseb tehtut

Märtsi lõpus, ühel ja samal päeval peetud kohtuistungil määras Pärnu maakohtu kohtunik Piia Jaaksoo karistused kahele Hiiumaa noormehele. Mõlemat karistati 20päevase arestiga, mis asendati 40 tunni üldkasuliku tööga.
Üks 19aastane noormees pälvis karistuse selle eest, et ta mullu 22. detsembri varahommikul soovis mootorsaega langetada Keskväljakule paigaldatud jõulupuu ja kahjustas puu tüve. Hiiu Lehele ütles noormees, et oli purjus, kui läks jõulukuuske saagima, ning tal on oma teo pärast siiani väga häbi ja ta kahetseb seda.
Teist, samuti 19aastast noormeest karistati selle eest, et ta jõulureede öösel langetas Kärdlas Rookopli 22 maja juurdepääsuteele männipuu, Hiiu tn 1 parklas puisturivis kasvanud nulu ja kahjustas mootorsaega Tiigi tänava ristmiku lähedal kahte leppa. See noormees tekitas oma tegudega Hiiu vallavalitsusele 187eurose kahju.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411