Teisipäev, aprill 15, 2014
 

Hiiumaa parvlaevad lähevad üle kevadisele sõiduplaanile

Tänasest, 15. aprillist hakkab Rohuküla–Heltermaa liinil kehtima kevadine parvlaevade sõiduplaan, milles põhiväljumised taas täpselt iga kolme tunni järel.
Reiside väljumisajad Hiiumaa liinil on teisipäevast sagedasemad. Väljumiste vahed vastassadamatest on vaid poolteist tundi varasema kahe tunni asemel. Erandiks on varahommikused reisid Heltermaalt, mis toimuvad kahetunnise intervalliga. “Uut tüüpi ja tihedamad laevagraafikud on juba aastaga tõestanud oma vajalikkust, sest jõudsalt kasvavat reisijate ja sõidukite hulka enam neljatunnise reisiintervalliga teenindada ei suudaks – vähemalt mitte ilma pikkade ooteaegadeta, kuid see ei vasta kaasaegsetele standarditele, mille oleme reisijate teenindamisel seadnud,“ ütles vedaja OÜ Väinamere Liinid juhataja Urmas Treiel.
Kevadises sõiduplaanis, mis kehtib 25. maini, on 86 väljumist talvise 80 asemel, reisid lisanduvad ka reedel ja pühapäeval. 25. maist lisandub veel iganädalaselt 28 väljumist, mis teeb nädalas kokku 114 reisi sel liinil. Suvilisel tipphooajal 19. juunist 20. augustini on sõiduplaanis tööpäeviti 9 reisi ühel suunal ning reedeti ja pühapäeviti 11 reisi, kokku nädalas 132 reisi.
Liini teenindavad parvlaevad Hiiumaa ja Regula, millest viimasele mahub üldjärjekorrast oluliselt vähem sõidukeid.
Laevade asetus ja sõiduajad on näha e-pileti ostukalendris www.tuulelaevad.ee

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411