Neljapäev, aprill 24, 2014
 

Hiiu Leht hilines Eesti Posti süül

Laupäeval ilmuma pidanud Hiiu Leht ei jõudnud lugejate postkastidesse enne kui esmaspäeval. Kuigi toimetuse töötaja teatas Eesti Posti kliendihaldurile varakult, et vaba päeva tõttu ilmub leht reede asemel laupäeval, ajalehte laupäeval Hiiumaale Kärdla postkontorisse ei toodud.
Selgituse, miks nii juhtus, sai toimetus alles kolmapäeval. Eesti Posti kommunikatsioonijuht Kadri Tonka palus vabandust vastuse viibimise pärast ning selgitas, et laupäeval jäi Hiiu Leht laiali kandmata, kuna info muudatusest ei jõudnud õigeaegselt trükikotta ega lehte Hiiumaale transportima pidanud töötajani. “Meie töötajate inimliku eksituse tõttu jäi info viibima ning kahetsusväärsel kombel ka leht õigel päeval laiali kandmata. Eesti Post vabandab Hiiu Lehe toimetuse ja kõigi lugejate ees,” ütles Kadri Tonka.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411