Teisipäev, aprill 15, 2014
 

EAS peatas menetlused, Kukk puhkab

EAS peatas Kärdla sadama projekti aruannete ja väljamaksetaotluste menetlemise politseimenetluse lõpetamiseni.
SA Kärdla Sadam nõukogu rahuldas sihtasutuse senise juhatuse liikme Hillar Kuke avalduse ja peatas tema volitused uurimise menetlemise ajaks. Nõukogu esimees Georg Linkov ütles, et Kukk läheb juhatuse liikme kohalt palgata puhkusele.
9. aprillist määrati ajutiselt sihtasutuse juhatuse liikmeks Hiiu vallavalitsuse arengu- ja keskkonnaosakonna projektijuht Kaidi Nõmmerga.
26. märtsil pidasid keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ametnikud kahtlustatavana kinni SA Kärdla Sadam juhatuse liikme Hillar Kuke, kes vabastati pärast esialgseid menetlustoiminguid.
Kahtlustatavatena on üle kuulatud ka nimetatud omastamisega seotud mitme ettevõtte juhid, teatas keskkriminaalpolitsei.
Kriminaalasja käigus viidi läbi mitmeid läbiotsimisi erinevates ametiruumides. Läbiotsimised on seotud sihtasutuse juhatuse liikme Hillar Kuke ebaseadusliku tegevusega, keda kahtlustatakse ametiisikuna sihtasutuse vara suures ulatuses omastamises.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411