Teisipäev, märts 11, 2014
 

Teadusklubi alustab hooaega

Palade loodushariduskeskuses algab taas teadusklubi hooaeg ja osalema on oodatud lapsed vanuses 6–10 eluaastat.
Teadusklubis pakutakse lastele harivat, mitmekülgset, huvitavat ja lõbusat tegevust, viiakse läbi lihtsaid katseid, et suurendada laste huvi loodusainete vastu juba varases eas. Lisaks laboritööle käiakse väljasõitudel ja looduses õppematkadel. “Vahetu kogemus on loodusainete õppimisel väga olulisel kohal, seega on oluline teoreetilisi teadmisi toetada praktilise kogemusega,” ütles loodusklubi üks juhendajaid Liisi Mäeumb-aed.
Klubi avaõhtu on teisipäeval, 11. märtsil ja see algab kell 17. Oodatud on kõik: nii uued kui kogenud teadusklubilased. Osalemise soovist oodatakse teadet meilil liisu815@gmail.com või telefonil 513 5971.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411