Teisipäev, märts 18, 2014
 

Minister Hanno Pevkuri ettepanek


Justiitsminister Hanno Pevkur tegi eelmisel nädalal riigikogus ettepaneku jätta kriminaalmenetluse seadustiku muudatustest välja punkt, mis käsitleb jõustunud kohtulahendis süüdimõistetu nime initsiaalidega asendamist.
Pevkuri sõnul kutsub ta lähiajal kokku ümarlaua, kuhu on oodatud Eesti ajalehtede liidu esindajad, õiguskantsler ja teised asjasse puutuvad organisatsioonid, et arutada, kuidas oleksid inimeste põhiõigused karistuse kustumise järel siiski paremini tagatud.
Muudatusettepanek puudutas jõustunud kohtulahendis süüdimõistetu nime initsiaalidega asendamist.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411