Teisipäev, märts 18, 2014
 

Meenutame doktor Parolli

Eelmisel kuul korraldasid Heli Hahndorf ja Kalle Talvi Partsi veskis õhtusöögi Šoti luuletaja Robert Burnsi sünniaastapäeva tähistamiseks. Pidu oli väga menukas ja toona käidi välja ka mõte, et Hiiumaalgi on olnud tublisid inimesi, kelle auks võiks sarnase õhtu korraldada.
Elena Linkov haaras mõttest ja pakkus välja, et võiks korraldada meenutuste õhtu legendaarse Hiiumaa arsti dr Arnold Parolli auks. “Loodan, et inimesed tulevad minu ideede ja soovidega kaasa,” ütles Linkov.
Ta on juba koostanud pika nimekirja neist, kellega koos tahab õhtut korraldada: Hiiumaa haigla ja Kärdla apteegi töötajad, dr Parolli kolleegid, sõbrad ja tuttavad.
Pidusöök on kavandatud järgmise aasta märtsi lõpuks, kui dr Parolli sünnist möödub 87. aastat. Aasta jooksul on tal kavas teha põhjalik ettevalmistustöö. Nii kavatseb ta kokku saada Kärdla päevakeskuses pensionäridega, kes legendaarset arsti peaksid mäletama. Samuti pöördub kõigi inimeste poole, kes mäletavad ja on kokku puutunud doktor Parolliga, et nad edastaks talle tuntud tohtriga seotud meeldejäävaid juhtumeid.
Kui keegi ei taha või ei saa ise kirjutada, võib Elenale helistada ja ta kirjutab lood üles.”Loodan saada kokku erinevaid huvitavaid seiku, millest ehk annaks isegi näidendi kirjutada meenutusteõhtul esitamiseks,” pakkus Linkov.
Lugusid ootab ta meilile elena.linkov@mail.ee või kõnesid telefonidel 5343 0535, 469 1851.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411