Teisipäev, märts 25, 2014
 

Kevad algas Arturi sünnipäevaga

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Kõrgessaare vaba aja keskuses tähistati juba kümnendat korda kevade saabumist tantsuga.
Pealtvaatajatele pakkusid lusti, rõõmu ja silmailu rahvatantsurühm Ungrulust, Lauka päevakeskuse eakate tantsurühm ja line-tantsijad. Tantsule pakkusid vaheldust akordionist Indrek Liit ja õhtujuht Artur Valk. Kontserdi lõpul kinkisid tantsijad Valgule, kes päev hiljem tähistas oma 55. sünnipäeva, puuviljakorvi. Artur Valk on 17 aastat juhtinud Kõrgessaare valla kultuuri- ja spordielu ning olnud aktiivne kaasalööja ka kogu Hiiumaa kultuurielus.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411