Reede, märts 7, 2014
 

Kärdla oli talimängudel edukas

Tänavustel 30. Eesti linnade talimängudel, mis peeti 1.-2. märtsil Rakveres, võitis Kärdla linna esindus väikelinnade arvestuses kolmanda, üldarvestuses viienda koha. Kokku osales talimängudel 18 linna.
Edukas oli mäesuusatamises Triinu Schneider, kes naiste arvestuses tuli esikohale. Oma vanuseklassis said Martin Remmelg ja Anneli Ilumets murdmasuusatamise sprindivõistlusel teise ning Jaan Harak kolmanda koha.
Murdmaasuusatamise teatesõidul osutus võitmatuks Kärdla meeskond koosseisus Alari Remmelg, Siim Koolmeister ja Martin Remmelg, kes saavutas esikoha. Naiste võistkond koosseisus Raina Smill, Anneli Ilumets ja Lisete Tammeveski saavutas kolmanda koha. Kärdla tuli kokkuvõttes murdmaasuusatamises teiseks.
Ka naiste korvpallis saavutas Kärdla tubli teise koha.
Oma panuse punktiarvestusse andsid nii kabetajad kui juhtkonna võistluses osalenud vallavanem Georg Linkov, mõlemalt tuldi neljandaks.
Linnade talimängude kavas oli üheksa ala: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, teatesuusatamine, meeste ja naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja juhtide võistlus.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411