Teisipäev, märts 25, 2014
 

Kärdla nukuteater ootab külla

Teatrikuu puhul on sel reedel Kärdla nukuteatris Uus tn 1 lahtiste uste päev ja austatakse teatri kunstilist juhti Lea Sibul-Poolat (84). Anija valla delegatsioon tuleb talle üle andma oma valla aukodaniku nimetust. Anija vallas tegutseva nukuteatri Kehra nukk asutas Sibul-Poola 1963. aastal, seega 50 aastat tagasi, Kärdla nukuteatri 1998. aastal ehk 15 aastat tagasi. Mõlemat teatrit on juhtinud Lea Sibul-Poola, kes olnud aastakümneid aktiivne harrastusnukuteatri viljeleja, õpetaja ja nukumeister.
Nukuteatri tegevjuht Kersti Ojasalu rääkis, et pärast remonti tahetakse külastajatele ka maja näidata. “See on küll vaid ehituse esimene etapp, aga muudatused siseruumides on juba silmaga näha,” ütles ta. Tulijad saavad lisaks remonditud majaga tutvumisele osa ka nukuteatri vormis tsirkuseetendusest “Liblikmees”.
Lahtiste uste päev nukuteatris algab reedel, 28. märtsil kell 12.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411