Reede, märts 21, 2014
 

Indrek Liidi klaverikontserdid

Muusik Indrek Liit korraldab kodusaarel kaks klaverikontserti. Reedel, 28. märtsil kl 18 algab esimene kontsert Käina Kaunite Kunstide koolis Mäe tn 2 ja laupäeval, 29. märtsil kl 13 teine kontsert Suuremõisa lossis. “Klaverikontserdid seetõttu, et olen seda pilli mänginud lisaks akordionile juba umbes viisteist aastat ning Eesti muusika- ja teatriakadeemia klaveriõppejõud pidas mind klaverigeeniuseks, see andis ka indu klaveriga esinemisteks,” selgitas Liit.
Esitusele tulevad nii Liidi “Partita” kui tangod, aga ka Johann Sebastian Bachi, Astor Piazzolla jt looming.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411