Reede, veebruar 28, 2014
 

Tänukirjad Lüsile ja Sedrikule

Regionaalminister Siim Kiisler tunnustas iseseisvuspäeval tänukirjaga Matti Lüsi  tänuväärse panuse eest Hiiumaa arengusse ning maasekretär Piret Sedrikut pikaajalise ja kohusetundliku, südamega tehtud töö eest.
Lüsi on avalikkusele tuntud ettevõtluskonsultant. Lisaks alustavate ja juba pikalt tegutsevate ettevõtjate nõustamisele on ta toetanud kodanikeühenduste ja kohalike omavalitsuste projektide sündi. Oluline on olnud tema panus maakondlike arengudokumentide koostamisse.
Piret Sedrik on olnud maasekretäri ametis aastast 1994, sealhulgas maavanema kohusetäitja aastal 2012.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411