Teisipäev, veebruar 4, 2014
 

Partsi karjääride korrastamine

Homsest kuni 19. veebruarini saab esitada ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi Partsi 2 ja Partsi IV kruusakarjääride ning Partsi 3 karjääri korrastamisprojektiga kaasneva keskkonnamõju hindamise (KMH) aruandele.
KMH aruande eelnõuga saab tutvuda keskkonnaameti veebilehel ning tööpäeviti ameti Kärdla kontoris Kõrgessaare mnt 18 ja Pühalepa vallamajas Tempa külas. Ettepanekud, vastuväited ja küsimused tuleb esitada kirjalikult. Aruande avalik arutelu algab 20. veebruaril kell 15 Pühalepa vallamajas.
Karjääride valitseja on majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning volitatud kasutaja maanteeamet. Kaevandab OÜ Hiiu Teed. Korrastamise objektiks on maavara kaevandamisega rikutud Partsi kolme karjääri ala tervikuna.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • kusti

    kas veekogu tuleb, kas rallikrossirada tuleb, kas Terviserajad tulevad?

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411