Reede, veebruar 21, 2014
 

Märt Rannasti keraamilised katsetused Gahwas

Lea Vaher Lundin
Kohvikus Gahwa Kärdlas Põllu tn 3A on reedest avatud väljas kunstnik Märt Rannasti näitus “Keraamilised katsetused”. Väljas on kaheksa maali, taiest või objekti – keeruline neile töödele isegi nime anda. Igatahes tõestab tuntud Hiiumaa kunstnik, et ta oskab vaatajaid ikka veel üllatada – kord kasutab oma loomingu materjalina kive, kord liiva, seekord midagi hoopis ootamatut – aga eks minge ja imestage ise! Näitus on avatud 5. aprillini kohviku lahtiolekuaegadel E–R 10–18, L 10–15, P suletud.
Kohviku Gahwa omanik Kalle Mägi pälvis aasta algul kunstinäituste korraldamise eest Hiiumaa kultuurkapitali ekspertgrupi tänu ja preemia.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411