Teisipäev, veebruar 18, 2014
 

Kes müüks vanu raamatuid?

Hiiu Lehe pole pöördus Tallinnas töötav hiidlane Laivi, kes pakub välja idee, millega võiks keegi tegeleda ka Hiiumaal. “Paljudel inimestel seisab kodus kindlasti selliseid raamatuid, mida enam ise lugeda ei taha ja mida ka ära ei raatsi visata. Eks ole neid prügimäele viijaid ka kindlasti, aga järsku leidub hiidlaste seas keegi, keda just see äravisatud raamat huvitab,” arutleb Laivi.
Tema leiab, et ka Hiiumaal võiks olla koht, kuhu saaks raamatuid tasuta ära anda. “Inimene, kes sellega tegeleda viitsiks, võiks ehk leida oma äris või selle kõrval ruumi, kuhu äraantud raamatud riiulitesse panna ja müüa sümboolse tasu eest,” kõlab tema soovitus. Laivi rääkis, kuidas on Tallinna sedasorti poodidest nii mõnegi raamatu ostnud 20-30, soodusaegadel vaid 10 sendi eest. “Ise kasutan küll siin sellist teenust ja olen väga häid raamatuid saanud,” kinnitab ta. “Eks see ole rohkem küll heategevus kui äriidee, aga näiteks mina ei suudaks raamatuid ära visata ja hea teada, kui mõni raamat on uue elu leidnud.”
Andke teada, kui keegi on huvitatud taaskasutatud raamatute müügile võtmisest. Hiiu Leht toetab omalt poolt teavitusega, kuhu kasutatud raamatuid ära anda ja kust neid osta saaks.

 

Sildid:

Kommentaarid: 1

(kommenteerimine on suletud)

 
  • Kai

    Rakveres Lääne-Virumaa Keskraamatukogus on riiul, kuhu igaüks võib oma mittevajalikud raamatud tuua ja soovijad saavad tasuta neid võtta. Miks Kärdlas sama asja ei võiks olla?

     
     
     
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411