Teisipäev, jaanuar 21, 2014
 

Tasuta loeng lümfiteraapiast

Reedel, 24. jaanuaril kell 14 algab Kärdla päevakeskuses lektor Reio Vilipuu loeng lümfiteraapiast. Käsitletakse tursete tekkepõhjuseid, lümfisüsteemi toimimist, onkoloogiliste haigete taastusravi põhimõtteid ning kompleksset lümfiteraapiat (lümfimassaaž ja surveravi) koos sidumise õpetamisega.
Loengu korraldaja Vilma Tikerpuu Hiiu maavalitsusest selgitas, et loeng on mõeldud eelkõige patsientidele, kellel on näiteks kiirituse, günekoloogilise lõikuse või rinnavähiravi järel tekkinud tursed.
Samateemalise koolituse läbivad neljapäeval ka Hiiumaa meedikud.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411