Reede, jaanuar 3, 2014
 

Pühadeaegne laevaliiklus sujus kenasti

Jõulupühade ajal oli mandri ja saarte vaheline parvlaevaliiklus Väinamere Liinide kinnitusel sujuv – pühad olid pikad, reisijad hajusid päevade peale ära ning ootejärjekordi ei tekkinud.
Detsembris küll kasvas reisijate arv võrreldes mullusega, kuid ühtegi tipppäeva polnud – liiklus hajus  kogu pühade perioodile.
“Eriti peab kiitma Hiiumaa liini reisijaid, kes ostavad ilusasti ära e-pileti ja plaanivad oma reisi – see ongi praegusel ajal hea teenuse võti,” ütles OÜ Väinamere Liinid pressiesindaja Anu Hiiuväin BNSile. “Mitte vedaja üksi ei tee meeldivat laevaühendust, vaid ka reisijad saavad anda oma panuse ostes varakult ära e-piletid ja hajutades seeläbi koormust reiside vahel,” lisas ta. Samuti on Hiiuväina sõnul oluline tulla sadamasse piisavalt vara, et jõuaks vajalikud toimingud teha rahulikult enne laevalesõitu.
Hiiuväina sõnul on Saaremaale sõitjad muutunud juba väga mugavaks ega soovi oma reisi planeerida, jäädes lootma ainult vedaja suurele võimekusele. “Nii mõnigi reisija pidi kassasabas oodates peaaegu laevast maha jääma sel põhjusel, et ei vaevunud varem ära ostma e-piletit, mis taganuks kiire läbipääsu sadama pääsla iseteenindusjaamadest,” ütles Anu Hiiuväin.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411