Reede, jaanuar 24, 2014
 

Õnne ja tervist 90. sünnipäevaks, Erich Tõnismaa

erakogu
Oled üks tõeline Hiiumaa mees, suur tugev hiid, heasüdamlik ja hea huumoriga. Palju ei räägi, aga kui ütled, siis naera kogu südamest.
Oled kogu elu rasket tööd suutnud teha, sõjaraskusi talunud ja osanud ka kultuurselt puhata. Abiellusid maailma parima naisega ja nüüd on sul maailma parim tütar Helgi oma perega – andekad, ilusad, töökad.
Varjasid oma kunstiannet pensionieani. Nüüd ütleksid selle peale, et see on üks kättevõtmise asi. Igaühele see küll nii ei ole. Sul on annet ning kuldsed osavad käed. Nüüd on sul puidust käsitöid näituse jagu ja enamgi veel, üks toredam kui teine. Kõik loomutruud ja ehtsad.
Armastad kõiki lapsi. Suviti olid teil ikka sugulaste lapsed linnast maal. Kohtlesid neid nagu omi. Kui su õu oli lastekilkeid täis, lisaks veel naabrite ja minu lapsed, siis sõnasid oma muhedal moel: “Nüüd pole mehel häbi oma õue peal käia.”
Meie olime lihtsalt üks noor pere, kellele sa otsustasid viis aastat mitte ainult peavarju, vaid ka inimlikku hoolivust ja kodusoojust anda. Tundsime sinu majas elades teie pere suurt heatahtlikkust. Meie pere jääb teile nende toredate mälestuste eest elu lõpuni võlglaseks.
Paistab, et loodus ise tasub sulle headuse eest tugeva tervise ja pika eaga. Meie suurim soov ongi: andku Jumal sulle tervist ja pikka iga rõõmsalt edasi elada!
Oma pere nimel
EHA REMMELKOOR Kärdlast

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411