Reede, jaanuar 10, 2014
 

Nööbist kinni

Toimetusele laekus info, et Selveri rändpood jõuab Kõrgessaare alevikku suure hilinemisega. Inimene ootas pool tundi nii pühadevahelisel ajal kui jaanuari algul, aga poebussi ei tulnud. Helistades sai ta veel vabanduste asemel kuulda vaid õigustusi.
Vastab Hiiumaa Selveri juhataja asetäitja Aarne Neevits: “Hilinemistel on proosaline põhjus – järelikult oli rändpoe eelmises peatuses palju külastajaid ning kõik soovijad peavad oma ostud tehtud saama. Jõulude eel ja ajal oli külastajaid tavapärasest rohkem ning seetõttu jäigi buss graafikust maha, vabandame selle pärast. Selveri kodulehel on bussi telefoninumber olemas, sellele võib helistada ja saabumise aega täpsustada.”
Küsis Helja Kaptein

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411