Teisipäev, jaanuar 28, 2014
 

Nabi 10. meistritiitel tuli kiirelt

Mari Kangur
Raplas toimunud Eesti meistrivõistlustel kreeka-rooma maadluses jäi raskekaalus alistamatuks kahekordne maailmameister Heiki Nabi, kes teenis juba oma kümnenda Eesti meistritiitli. Esimeses ringis seljatas hiidlane kuni 130 kiloste maadlejate kaalukategoorias Imre Kulli, poolfinaalis alistas Joosep Vähi ning finaalis Mihkel Allikmäe. Kõik oma matšid võitis Nabi punktidega 8:0.
Maailmameister ütles rahvusringhäälingu spordiuudistele, et oktoobris viga saanud õlg pidas hästi vastu ning tiitel tuli kiirelt kätte. “Õlg oli hea ja maadlus oli küllaltki lühike. Ma ei saanud ühtegi täispikka matši maadelda, siis täit tunnet ei saanudki kätte. Kolme minuti peal tekib selline moment, et oled nagu väsinud, aga samas ei ole kah veel. Kuid piisavalt hea tunne on praegu,” kommenteeris Nabi pärast tiitlivõistlust.
Poolraskekaalus alistas Ardo Arusaar finaalis Vladimir Vesselovski 8:0. Varem oli ta punktidega 8:0 ja 6:3 üle Arseni Voropajevist ja Alo Toomist. Naiste raskekaalu meistriks tuli Epp Mäe, kes alistas finaalis 12:0 Gerlin Järvela.
Kokku selgitati meistrid naistemaadluse viies ja kreeka-rooma maadluse kaheksas kaalukategoorias.
Eesti koondise maadlejate jaoks oli meistrivõistluste näol tegemist tähtsaima jõuprooviga enne aprilli alguses Soomes Vantaas toimuvaid Euroopa meistrivõistlusi.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411