Reede, jaanuar 17, 2014
 

Killukesi Tohvri hooldekeskuse aasta elust-olust

erakogu
Suurele perele kohaselt oli meil nii muresid kui rõõme – ebalevaid tulemisi, väärikaid lahkumisi, haigusedki leidsid meid siit Hiiumaa nurgast üles. Mured lahendasime ühiselt, rõõmud jagasime omavahel, haigustest aitasid võitu saada meie perearst dr Kaie Lauter ja pereõde Laine Kivi.
Tegemisi jagus terveks aastaks, aktiivsemaks muutus elu hooldekeskuses aga sügisest, kui tööle asus tegevusjuht Ester Teppart. Kõige tähtsam on tehtud: tutvuda huvide, soovide, ootuste ja ka võimalustega. Nüüd on sihid seatud ja plaanid paika pandud, loodame, et kõigile leidub meelepärane tegevus.
Meeldejäävamateks sündmusteks aasta lõpul olid Pühalepa Lustiliste rõõmus esinemine, Kassari Öilajate ilusad laulud, Emmaste põhikooli õpilaste tore kontsert. Nemad tõid meile ka kingituse – laste endi valmistatud lindude söötmismajad, mille linnud on juba omaks võtnud. Õdus oli jõulupidu 23. detsembril koos hea toidu ja imekauni muusikaga, mida esitasid Jaan-Martin ja Helje Ugam koos Heli Lindmäega. Suur-suur aitäh teile!
Kuigi päkapikud käisid meil terve detsembrikuu susside sisse maiustusi panemas, oli ka jõuluvanal aega meie jõulupeole tulla. Ilma salmi või lauluta naljalt kingitust ei saanud.
Suur tänu Niidi talule jõulukingituse, 70 liitri tervisliku talupiima eest!
Aasta kingiks nimetaksin Soomest Teriskoti sihtasutuse poolt annetusena saadud kasutatud funktsionaalseid voodeid ja muud meile vajalikku mööblit.
Üldiselt jäime möödunud aastaga rahule!
Soovime kõigile tervist ja rõõmu kogu aastaks!
Hooldusjuht Lia Vara
SA Hiiumaa hooldekeskus Tohvri

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411