Teisipäev, jaanuar 21, 2014
 

Fitnessis läks tihedaks rebimiseks

Liina Siniveer | Hiiu Leht
Isamaalise fitnessi võistlussarja teise etapi järel jätkab edukalt politsei võistkond, kuid neile on tihedalt kannule jõudnud Käina gümnasistid.
Sarja eestvedaja Tiit Madalvee ütles, et teda üllatas Käina gümnasistide kiire edasiminek – Margus Pirk ja Martin Veem ei olnud parimad mitte ainult individuaalselt, vaid lõid politseid ja ametikooli ka meeskondlikus arvestuses.
Madalvee märkis, et politseid esindavad Marko Kallas ja Kaupo Känd parandavad oma tagajärgi võistluselt võistlusele, kuid paraku on noorte meeste Pirgi ja Veemi areng kiirem. “Kõigi nende taset iseloomustab fakt, et nelja eelpoolnimetatu tulemused annavad rahvusvahelise NATO tabeli järgi kõigil maksimumi 100, mõne juhul ka enam punkti,” selgitas Madalvee.
Individuaalselt ka eelmise etapi võitnud Margus Pirk oli seekord samuti parim 306 punktiga. Tema näitas ka parimat skoori lõuatõmmetes, tehes kahe minuti jooksul 90 kordust ja jättes lähemad konkurendid selles harjutuses kaugele maha.
Teisena lõpetas Martin Veem Käina gümnaasiumist, kes tegi parima skoori kätekõverdustes – kahe minutiga 137 pumpamist – ning oli tugev ka kõhulihaste harjutuses.
Kolmanda koha sai seekord Marko Kallas politseist 276 punktiga. Tema ja Kaupo Känd hoiavad jätkuvalt ka sarja meeskondliku arvestuse esikohta. Seekord kogusid nad 510 ja kahe etapi peale kokku 860 punkti.
Meeskondlikult olid seekordse etapi parimad Margus Pirk ja Martin Veem Käina gümnaasiumist. Nad said kahe peale 589 punkti, kuid jäid kahe etapi kokkuvõttes kogutud 844 punktiga seekord veel politseile alla. Võistles ju esimesel etapil 255 teeninud Pirk tookord üksi. Ametikooli võistkond ei jää neist kaugele, seekord teenisid Gregor Köster ja Elar Vahter võistkonnale 456 punkti, tuues ametikooli kahe etapi kokkuvõttes 794 punktiga kolmandale kohale.
Kokku osales gümnaasiumiealiste ja täiskasvanute teisel etapil seitse noormeest. “Oli kompromissitu võistlus, endast anti maksimum – seda oli tore vaadata,” oli Tiit Madalvee rahul.
Isamaalise fitnessi sarjas osalevad ka põhikooliõpilased, kes võistlevad koolides kohapeal. Emmaste ja Palade põhikooli kahevõistluses juhivad kahe etapi järel Palade poisid Joosep Jürimäe 354 punktiga, Rait Penkin 349 punktiga ja Reven Köster 328 punktiga. Nemad olid parimad ka pärast esimest etappi.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411