Teisipäev, detsember 10, 2013
 

Viimane päev sõlmida uueks aastaks elektrileping

Ligi 250 000 tarbijat, kelle üheaastane leping kaotab käesoleva aasta lõpus kehtivuse, peaksid oma edasise elektrilepingu osas valiku langetama hiljemalt täna, 10. detsembril, teatas võrdlusportaal Energiaturg.ee.
Energiaturg.ee juhtiva analüütiku Pirmin Tamme sõnul on tarbijatel nüüd viimane aeg uurida, mis tingimustel nende leping lõpeb või pikeneb ja arvestada, et täna saab veel viimast päeva sõlmida elektrilepingu, mis algab 1. jaanuarist 2014.
“Elektrimüüjad on aasta lõpus muutunud aktiivsemaks ja pakettide hinnamuutused läinud üha sagedasemaks – seda tõestab viimaste nädalate hinnamuudatuste statistika, mille põhjal on elektrimüüjad pakettide hindu valdavalt langetanud,” ütles Tamm.
Eesti Energia on viimaste nädalate jooksul alandanud avalikus hinnakirjas fikseeritud pakettide hindu 0,02–0,09 senti, kuid tõstnud 36 kuu põhitariifsete pakettide hinda kuni 0,02 senti. Elektrum Eesti on langetanud pakettide hindu kuni 0,24 sendi võrra ja 220 Energia kuni 0,15 sendi võrra. Samuti on Eesti Gaas muutnud oma hinnakirja, pakkudes uuest aastast juba 0,02 senti soodsama marginaaliga pakette.
Energiaturg.ee on sõltumatu võrdlusportaal sobiva elektrilepingu sõlmimiseks.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411