Reede, detsember 13, 2013
 

Veeda tänavu lihavabad jõulud!

Neli organisatsiooni, taimetoidukokad ja blogijad kutsuvad Eesti inimesi üles katsetama sel aastal jõululaual traditsiooniliste liharoogade asemel taimset menüüd. Selleks postitatakse kogu detsembrikuu vältel huvitavaid retsepte, nõuandeid ja nippe Facebooki lehel Taimetoitlus.
“Jõulude aegu püüame ikka abivajajaid ja endast nõrgemaid aidata. Kahetsusväärselt vähe pöörame sel suurel hoolimise ajal aga tähelepanu loomadele. Eriti neile, kes elavad kitsikuses nelja seina vahel ning “veedavad” pühad meie jõululaual. Taimsete toitude eelistamine on heategu nii loomadele, keskkonnale kui ka meie oma tervisele,” selgitas Eesti Vegan Seltsi juhatuse liige Minna Toots. “Seetõttu kutsumegi üles katsetama taimseid jõulutoite, mis lisaks kõigele aitavad kindlasti vältida ka tavapärast pühadeaegset ülesöömist,” lisas Toots.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411