Teisipäev, detsember 3, 2013
 

Tarmo Mänd taas riigikogusse?


Reformierakonna juhatus arutab uue kultuuriministri kandidaate sel nädalal, eeldatavasti kolmapäeval. Eesti Ekspress spekuleeris, et üks tõenäolisemaid kandidaate on riigikogu liige, saarlane Urve Tiidus.
Tiidus oli eile hommikul Vikerraadios teemat kommenteerides väga kidakeelne ja lubas juhul, kui talle pakkumine tehakse, võtta järelemõtlemisaja.
Juhul, kui Tiidusest siiski saab kultuuriminister, tähendaks see, et riigikogu saaks ametist lahkuva kultuuriminister Rein Langi kõrval veel ühe uue liikme: Tiiduse asendusliige on hiidlane Tarmo Mänd, kes oktoobris valiti Käina vallavolikogusse.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411