Teisipäev, detsember 31, 2013
 

Hiiu vallavolikogu esimees saab 2000 eurost palka

Reedesel Hiiu vallavolikogu korralisel istungil määrati Hiiu vallavolikogu esimehele Jaanus Valgule töötasuks 2000 eurot kuus. See on sama suur summa, kui teenib kuus vallavanem Georg Linkov.
Volikogule esitatud seletuskirjas seisab, et alates 1. jaanuarist 2014 on planeeritud volikogu esimehe ametikoht palgalisena, töötasu suurus on 2000 eurot kuus, mis on samas määras vallavanema töötasuga. Otsuse poolt hääletasid kõik 12 kohal olnud volikogu liiget.
Volikogu kinnitas ka muud tasud: volikogu aseesimehele makstakse 95 eurot, volikogu alalise komisjoni esimehele 50 eurot ja volikogu liikmele 20 eurot kuus.
2014. a eelarve projektis on volikogu aastakuluks planeeritud 51 000 eurot, sellest personalikulud moodustavad ligi 50 000 eurot. Volikogu kulud kasvavad võrreldes Kärdla linna ja Kõrgessaare valla tänavuste kuludega enam kui 19 000 eurot. Tuleva aasta eelarves ei ole ette nähtud kasvu üldistes valitsemiskuludes, mille hulka loetakse vallavolikogu, vallavalitsuse ja valla ametnike palgad, laenude teenindamise kulud, osalus MTÜdes ning omafinantseerimis- ja reservfond.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411