Reede, detsember 20, 2013
 

Heiki Nabi ja Henn Põlluste pälvisid presidendi tänu

Annika Haas
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves võõrustasid esmaspäeval Kadriorus sel aastal Eestile kuulsust toonud sportlasi ja nende treenereid. Kutsutute seas olid ka maadleja Heiki Nabi koos abikaasa Egle Eller-Nabiga ja Heiki treener Henn Põlluste.
President ütles, et tänavune aasta oli Eesti spordile hea aasta. “Tänan teid visaduse, keskendumise ja sportliku vapruse ning saavutuste eest. Tänan teid hea ning positiivse eeskuju eest,“ ütles riigipea.
“Oma pühendumise ning saavutustega olete heaks eeskujuks kõigile meile. Teie olete need, kes saavad aidata kaasa tervislike eluviiside tutvustamisele. Meist endist sõltub, et meie elukvaliteet oleks parem ning aktiivselt elatav eluiga pikem,” sõnas president Ilves.
Kadriorgu olid kutsutud maadluse maailmameister Heiki Nabi ja kettaheitja Gerd Kanter, parasportlastest tõkkejooksja Emilija Manninen, seitsmevõistleja ja odaviskaja Kairit Olenko, ujujad Kardo Ploomipuu ja Eric Tött, samuti treenerid Henn Põlluste, Mallika Koel, Sergei Matvijenko, Helen Nelis-Naukas, Õnne Pollisinski ja Indrek Tustit, Eesti olümpiakomitee president Neinar Seli ja peasekretär Siim Sukles ning Eesti paraolümpiakomitee peasekretär Margus Hernits.
Võitlus- või treeningkalendri tõttu ei saanud vastuvõtul osaleda meie epeevehklejate paremik.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411