Teisipäev, detsember 3, 2013
 

Ehk vaataks need puud ikka üle?

Pühapäeva õhtul sattusid Kärdlas inimesed ohtu, kui puu nende autole kukkus. See oli samas kohas juba teine puu, mis teele langes. Ja ainult kolmepäevase vahega. Teine langes suures tormis, aga  esimene kukkus üsna keskmise tuulega.
Linnavalitsus ütleb, et planeering, millega määratakse vanad ja ohtlikud puud, mis maha võtta tuleb, saab valmis järgmisel aastal.
Kas meil on nii kaua aega oodata? Ehk ikka vaataks varem vähemalt need tihendama liiklusega tee ääres asuvad nn Pätipargi sanglepad kohe üle, et miks need nüüd nii järjest kukuvad. Ehk mõjus neile tee remonditööde vibratsioon, mille tekitasid suured veokid või asfaldipaigaldaja? Või hoopis kaevetööd? Või ehk on need puud juba selles eas, et murduvad? Või on neid kahjustanud mõni haigus?
Ehk ei peaks me ootama, kuni juhtub
inimohvritega õnnetus. Pole ju kindel, et see torm jääb viimaseks. Kaks maha langenud puud ei pruugi jääda kolmandata…

3. detsember 2013

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411