Reede, november 1, 2013
 

Vennad Juhed võitsid ML Suure karika

Argo Nurs
Hiidlastest rallisõitjate paar, Martin Juhe ja Rain Juhe võitsid Moskvich Liiga (ML) Suure karika. See tähendab, et vennad Juhed olid tänavu parimad rahvaralli sõitjad Moskvitš tüüpi võistlusautol. 26. oktoobril toimus Pärnumaa rahvaralli, kus Martin ja Rain saavutasid Moskvich Liiga võistlusklassis teise koha, kaotades võitjale vaid 1,7 sekundiga ning astudes sellega veel sammu karikavõidule lähemale. Teine Hiiumaa tiim Marko Eespakk/Mart Bergman said Pärnus samas võistlusklassis kolmanda koha.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411