Teisipäev, november 5, 2013
 

Pühalepa 11-liikmeline volikogu

Helja Kaptein | Hiiu Leht
Pühalepa 11-liikmeline volikogu, milles volinikutööd alustab viis uut liiget, kogunes esimesele istungile reedel (pildil). Häältega 6 poolt, 5 vastu valisid liikmed volikogu esimeheks taas Toomas Remmelkoore, volikogu aseesimehena jätkab Antti Leigri. Valimised võitnud valimisliidul Koduvald on volikogus 6 kohta, opositsiooni jäänud valimisliidul Hiiumaa Heaks 5 kohta. Koduvalla vallavanema kandidaat on kümmekond aastat samas ametis olnud Ants Orav. Eeldatavasti kinnitatakse ta ametisse järgmisel volikogu istungil, mis algab kolmapäeval, 6. novembril kell 16 vallamajas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411