Teisipäev, november 12, 2013
 

Maavalitsus müüb sõidukeid

Hiiu maavalitsus müüb esimest korda kohtuotsuse alusel eraisikutelt konfiskeeritud sõidukeid. Müügis on kolm vana sõiduautot ja üks suhteliselt uus mopeed.
Maasekretär Piret Sedrik ütles, et kui mandril on üsna tavalised oksjonid, kus müügis liikluseeskirjade rikkujatelt konfiskeeritud sõiduriistad ja need on maavalitsustele lausa sissetulekuallikas, siis Hiiumaal toimub niisugune oksjon alles esimest korda.
Kirjalike enampakkumiste esitamise tähtaeg on 26. november kell 10. Need tuleb tuua või saata Hiiu maavalitsusse ja avatakse samal päeval kell 10.30. Pakkuja on kohustatud enne pakkumise tegemist tutvuma enampakkumise tingimustega, mis on avaldatud maavalitsuse kodulehel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411