Reede, november 22, 2013
 

Laskespordiklubi tegutseb


Septembrist aprillini korraldab Hiiumaa Laskespordi klubi seitse võistlust, igas kuus ühe: neist viis karikavõistluste etapid, lisaks Hiiumaa lahtised MV ja Ervin Norgani mälestusvõistlused.
Klubi president on Aimar Hansen, juhatuse liikmed Tiit Vannas ja Aare-Villu Kattel, spordiala üks suuremaid entusiaste on Kalmar Tikerpuu.
Novembris peetud MV õhkpüssist laskmises võitis Kalmar Tikerpuu. Pühalepa tiimi esindanud laskuri tulemus kuue seeria järel oli 561 silma. Teise koha sai vaid kuus silma vähem tabanud Märt Rajaveer Hiiumaa jahimeeste seltsist 555 silmaga. Kolmas oli sama seltsi liige Valeri Tamme – tema tulemus 546 silma. Kokku laskis kuus meest, viis Hiiumaalt, üks Männiku laskurklubist (MäLK).
Naistest oli õhkpüssist laskmises nelja seeria järel 362 silmaga parim Liivi Hansen Pühalepa esindusest. Teine ja kolmas koht läksid MäLK laskespordiklubile: Margot Nigumann – 358 ja Aija Klinduhhova 357 silma. Neljas oli Riina Tikerpuu Pühalepast 335 silmaga. Rohkem naisi lahtistel meistrivõistlustel ei osalenud.
Õhkpüstolist laskmises oli Kalmar Tikerpuu 515 silmaga alles kolmas. Esikoht läks Peeter Puiole (MäLK) 553 silmaga. Teine oli Tiit Vannas Käinast – kuue seeria tulemus 521 silma.
Kolme naislaskuri tulemused reastusid neljaste seeriate järel nii: Klinduhhova 336 silma, Nigumann 325 ja Kaire Laupa Käinast 289 silmaga.
Võistlusi on peetud Kärdla Mängude majas, nn polgu võimlas ja kunagi isegi kultuurikeskuse teatrisaalis. Pärast Kärdla kordoni valmimist liikusid laskevõistlused mõneks aastaks sinna, sel hooajal on plaan korraldada kõik võistlused Käina spordihoonesse sisustatud lasketiirus.
HR

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411