Teisipäev, november 26, 2013
 

Lääne prefektuuri parimad valiti Kärdlast

| Hiiu Leht
Politsei- ja piirivalve aastapäeva tähistamisel Pärnus tunnustati Lääne prefektuuri parimaid. Mitu tunnustust tuli ka Kärdla kordoni töötajatele.
Parimaks piirivalvuriks kuulutati Kärdla kordoni piirivalvur Jaanus Mets, parimaks kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenistujaks valiti Kärdla teeninduse vanem Piret Simsalu.
Aasta parimaks tiimiks tunnistati korrakaitsepolitsei kutsemeisterlikkuse võistlusel edukalt esinenud Hiiumaa esindus: Moonika Raudsepp ja Marko Kallas.
Parimaks kriminaalpolitseinikuks valiti Kuressaare kriminaaltalituse juht Rainer Antsaar ja parimaks korrakaitsepolitseinikuks Paide konstaablijaoskonna piirkonnavanem Hillar Mett. Parim tugivaldkonna teenistujate hulgast oli Pärnus töötav personalitalituse juhtivspetsialist Eve Metsatalu.
Aasta parimaks teoks valiti Pärnus gaasi hinganud poisi elu päästmine. Selle tubli teo taga oli kolm Pärnu patrullpolitseinikku – Aleksander Treial, Riivo Reilson, Rivo Saare – ning välijuht Halar Hallimäe. Tiitliga Meie raudvara pärjati 1970. aastast õiguskaitsesüsteemis töötavat Paide kriminaaltalituse vanemspetsialisti Anne Ojasood. Lääne prefektuuri parimaks nooreks kolleegiks on Pärnu politseijaoskonna piirkondliku politseitöö teenistuse vanem Anna Kristiina Lätt.
Kontsertaktusel jagati ergutusi nii prefektuuri, politsei- ja piirivalveameti kui siseministeeriumi poolt, tunnustati koostööpartnereid ja abipolitseinikke ning prefektuuride parimaid. Iga kategooria parim sai skulptor Rait Pärja valmistatud taiese.
Nii Simsalu kui Mets olid palutud ka reedel Estonia kontserdisaalis toimunud PPA aastapäeva peole.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411