Reede, november 22, 2013
 

Kes on pärast Kõrgessaare valla ja Kärdla linna ühinemist uue Kõrgessaare piirkonna konstaabel

Kes on pärast Kõrgessaare valla ja Kärdla linna ühinemist uue Kõrgessaare piirkonna konstaabel ja millisel telefonil teda kätte saab?
Vastab PPA pressiesindaja Hedy Tammeleht: “Peale Kärdla ja Kõrgessaare valla ühinemist on nüüdse Hiiu valla piirkonnakonstaabel Mihkel Karjamaa. Väljakutse puhul tuleks helistada telefonil 110. Nii saab politsei infoga tegeleda kõige operatiivsemalt ning väljakutsele saab reageerida näiteks politseipatrull. Telefonile 110 laekunud info edastatakse kindlasti ka piirkonnapolitseinikule. Tööpäeviti kella 8–16.30ni saab piirkonnakonstaabliga võtta ühendust telefonidel 440 1431 või 512 6131. Töövälisel ajal ning nädalavahetustel on kõige operatiivsem teavitada juhtunust politsei lühinumbril 110.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411