Reede, november 22, 2013
 

Ilmuma hakkab Hiiu valla leht

Hiljemalt täna peaks vallaelanike postkastidesse jõudma esimene Hiiu Valla Teataja, mis hakkab ilmuma iga kuu 20. kuupäeva paiku. Lehe trükiarv on 2151, nii palju on postkaste Kärdla linnas (1538) ja Kõrgessaares (474) kokku.
Abivallavanem Katrin Sarapuu rääkis, et esimese numbri koostas MTÜ V.E.S.T.A., kes järgmiseid toimetama hakkab, pole veel otsustatud.
Varem ilmus iga kuu Kõrgessaare Valla Teataja ning kaks korda aastas linna leht Kohvilähker. Käinas ilmub kord kuus Käina Kuller; Pühalepas kord kvartalis Pühalepa Teataja ja Emmastes enam-vähem iga kuu Emmaste Vallaleht.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411