Reede, november 15, 2013
 

Arengu- ja planeeringuosakonda juhib Telvik

erakogu
Hiiu maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhatajana asub esmaspäevast, 18. novembrist tööle Aivi Telvik (50). Maavanem valis Telviku välja vestlusvooru kutsutud viie kandidaadi seast. Üldse kandideeris 11 soovijat. Maavanem Riho Rahuoja sõnul oli nende seas mitu tugevat kandidaati, kuid valik langes Telvikule kuna maavalitsuses vajab tugevdamist eelkõige regionaalarengu valdkond, milles on Aivi Telvikul pikk töökogemus. ”Ka on Aivi oma varasemates tegevustes näidanud väga head koostöövõimet,” lisas ta. Telvik ütles, et teda julgustati sellele ametikohale kandideerima. “Kaalusin ja analüüsisin üsna põhjalikult enne, kui otsuse langetasin, kuna see polnud üks ja ainuke valik oma tööalast karjääri järgnevateks aastateks planeerida,” ütles Telvik. “Valituks osutuna tunnen loomulikult suurt rõõmu ja vastutustunnet – mul on väga hea meel, et saan töötada Hiiu maakonna arendusmaastikul, sest Hiiumaa käekäik läheb mulle jätkuvalt vägagi korda.” Telvik töötas viimati Hiiumaa omavalitsuste liidu projektijuhi ja Hiiumaa arengustrateegia 2020+ koostajana. 2011–2013 oli ta Kärdla linnavalitsuse ESF-projektis mentoriks, 2010–2012 MTÜ Lääne-Eesti Turism tegevjuhi asendaja. Üle 12 aasta, 1998–2010, töötas ta SA Tuuru juhataja, lektori, konsultandi ja projektijuhina. Enne seda mitmete asutuste raamatupidajana, 1989–1993 Hiiu maavalitsuse ehitusosakonna vanemökonomisti ja 1985–1989 Hiiumaa RSN TK kommunaalmajanduse osakonna pearaamatupidajana. Lisaks on tal isiklik ettevõtluskogemus baaripidajana ja EÜE lennurühmas töötas ta kaks aastat Aeroflotis stjuardessina. Kõrghariduse omandas Aivi Telvik Tallinna polütehnilise instituudi, praeguse TTÜ majandusteaduskonnas, mille 1985. aastal lõpetas ökonomisti erialal.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411