Reede, november 15, 2013
 

Ametisse valiti Hiiu vallavanem

Harda Roosna | Hiiu Leht
EsmaspäevaselEsmaspäevasel istungil valisid Hiiu vallavolikogu liikmed 13 poolt- ja 4 vastuhäälega ametisse Hiiu vallavanema, kelleks sai IRLi liige Georg Linkov.
Kuigi kohal oli 18 volikogu liiget, hääletas 17, sest vallavanema kandidaat Georg Linkov ei osalenud hääletamisel.
“Muidugi on kurb olla viimane Kärdla linnapea, aga kindlasti pakub teravaid ja meeldejäävaid elamusi olla ka esimene Hiiu vallavanem,” ütles vastne vallavanem kommentaariks.
Istungil valiti ka volikogu komisjonide esimehed ja aseesimehed. Eelarve- ja majanduskomisjoni juhib Jaanus Valk (VL Üks Hiiumaa), tema asetäitja on Tiit Harjak (IRL). Volikogu kultuuri-, haridus- ja spordikomisjoni juhib Margit Kagadze (VL Üks Hiiumaa), asetäitjaks valiti Triin Salin (IRL). Sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni juhib Annely Veevo (IRL), tema asetäitja on Aivi Telvik. Keskkonna- ja ehituskomisjoni juhib Tiit Harjak (IRL), tema asetäitjaks valiti Katrin Sarapuu (VL Üks Hiiumaa). Revisjonikomisjoni juhib Inge Talts (VL Vabad Hiiumaa Kodanikud), liikmed on Aivi Telvik (VL Üks Hiiumaa) ja Ants Vahtras (Keskerakond).
Hiiu vallavalitsus kinnitatakse ametisse neljapäeval, 21. novembril. Siis selgub ka vallajuhi palganumber. Valitsuse koosseisu kohta ütles Linkov esialgu vaid seda, et abivallavanemaks saab Katrin Sarapuu, kes oli samas ametis ka Kõrgessaare vallas.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411