Reede, oktoober 4, 2013
 

Võrkpall tuleb kodusaarele

Esmalt hea uudis juba toimunud mängude kohta treener Ülari Kaibaldilt. 28.–29. septembrini peeti Põltsamaal Eesti noorte karikavõistluste esimene tsooniturniir võrkpallis U-20 vanuseklassi noormeestele, kus mängisid Põltsamaa spordiklubi (SK), Tartu SK Duo/Premium7, Valga VK Viktooria, Oru põhikool (PK) ja Hiiumaa võrkpalliklubi (VK) meeskonnad.
Avapäeval võitis Hiiumaa VK esimeses mängus Valga VK 3:1 ja kaotas tugevale Põltsamaale 0:3. Teise päeva avamängus kohtus Hiiumaa esindus Tartuga. Selles mängus selgitati tsooniturniiri teise koha omanik ja edasipääs esimesse finaali. Võrkpallitreener Ülari Kaibald rääkis, et mäng oligi pingeline ja võitluslik, kuid hiidlastel õnnestus saavutada võit 3:1. Seejuures oldi neljanda geimi algul taga punktidega 3:10! Neljas geim aga tuli napilt, 25:23 Hiiumaale.
Viimases mängus võitsid hiidlased Oru PK juba kindlalt 3:0. Kolme võidu ja ühe kaotusega minnakse nüüd Põltsamaa mängude järel tsoonist edasi teisena. Esimene finaali mängud mängitakse Võrus 18.–20. oktoobrini.
Kodusaarele jõuab võrkpall jälle eeloleval nädalavahetusel, 5–6. oktoobrini kui Kärdla ÜG võimlas mängitakse Eesti karikavõistluste U-18 esimene tsooniturniir. Hiiumaa VK vastasteks on Rakvere SK, Võru SK, Tallinna Selver VK ja Tallinna SS Kalev.
VT lisatud tabel.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411