Reede, oktoober 25, 2013
 

Teetööd jätkuvad


Hiiu maakonnas Valgu–Lelu–Leemeti teel Lelu külas (km 7–10) alustati eile kruusatee remonti. Tööd kestavad kuni 15. novembrini. Maanteeamet leidis sel aastal võimaluse jätkata ka Kiduspe kruusatee remonti, mida tehakse veel 1,5 km pikkusel lõigul. Seda on märksa rohkem kui seal tänavu teha plaaniti. Ka mustkatte alla läks märksa pikem teejupp kui algselt kavas oli.  Nii Lelul kui Kiduspel lisatakse teekattele purustatud kruusa ja kohendatakse mahasõite, Kiduspe teelõigul uuendatakse lisaks maanteekraavid ja truubid.
“Töid tehakse riigimaanteede hooldelepingu alusel, vastavalt sellele, kuidas vahendeid jagub,” selgitas maanteeameti peaspetsialist Tiit Harjak.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411