Teisipäev, oktoober 29, 2013
 

Tasakaal saavutatud?

Valimisliit Üks Hiiumaa ja IRL moodustasid Hiiu vallavolikogus tugeva koalitsiooni, millel 19liikmelises volikogus korralik enamus – 12 häält.
Võimuliit on häälte arvu poolest tugev, teisalt on partneritel koalitsiooni sees võrdselt hääli ja see loob loodetavasti tasakaalu. Samuti nagu see püsis niiöelda noateral viimases Kärdla linnavolikogus.
Kärdla linnapea Georg Linkovi jõuline juhtimisstiil pole kaugeltki kõigile vastuvõetav. Miks muidu moodustasid kaaslased tema lähikonnast valimisliidu Vabad Hiiumaa Kodanikud ja osa läks valimisliitu Üks Hiiumaa selle asemel, et IRLi nimekirja tugevdada.
Nüüd on rahakott ühe, võim teise koalitsioonipartneri käes – loodetavasti toob see tasakaalu ning otsuseid menetletakse tempos, mis annab volikogu liikmetele võimaluse aega asja üle järgi mõelda ja õigeid otsuseid teha.
Nooruse tormakus ja sihikindlus eesmärkide poole liikumisel on ju võluv kuni edasiliikuja kurssi valides viga ei tee.
Siit Hiiu Lehe sõbralik soovitus endisele missioonisõdurile – sinu sõbrad on nii need, kes aitavad sul lahinguväljal kiiresti edasi liikuda ja uusi sihtmärke vallutada kui need, kes hoiavad sind tagasi, et sa miiniväljale ei tormaks.

29. oktoober 2013

 

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411