Reede, oktoober 25, 2013
 

Naljaka jalgpalli­lahingu võitis Kärdla linnavalitsus

Helja Kaptein| Hiiu Leht
Hiiumaa naiskodukaitsjad kutsusid eelmisel nädalal jalgpalliplatsile vastasteks Kärdla linnavalitsuse töötajad.
Jalgpalli asemel oli võimlemispall ning mängiti istuli ja püsti, topsiprillid ees. Lõbusa sportliku võistluse võitis küll Kärdla linnavalitsus eesotsas linnapea Georg Linkoviga, aga kaotajana ei tundnud end keegi.
“Igal juhul korraldame lähiajal veel sarnaseid lõbusaid ja sportlikke võistlusi,” kinnitas Hiiumaa naiskodukaitsjate esinaine Marge Vähter. “Kõik jäid rahule, et tulid kodust välja, kuigi nii mõnelgi oli järgmisel päeval sinikaid ja siin-seal valutavaid lihaseid. Eks see näitab, et mängiti täie tõsidusega,” ütles Vähter.
Niisuguse jalgpallimängu plussiks on, et kaasa saavad mängida ka need, kes aktiivselt spordiga ei tegele. Varem on Hiiumaa naiskodukaitsjad mänginud jalgpalli päästjate ja kaitseliitlastega, siis löödi jalgpalli asemel rannapalli.

 

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411